OKULUMUZDA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılının ilk gününe  velilerimizin , yönetim kurulu üyelerinin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin coşkulu  katılımıyla gerçekleşen  ilköğretim haftasına kutlama programıyla merhaba dedik.
              Program yönetim kurulu üyelerimizden Sayın Arsen Erol' un konuşmasıyla başlayıp okul müdürümüz Sayın Aras DELİCE’nin konuşmasıyla devam etti. Ermenice ve Türkçe şiirlerin  okunduğu programda , İngilizce öğretmenimiz Sayın Maral Değirmencioğlu eşliğinde İngiltere’ye dil eğitimine giden öğrenciler bizlerle  deneyimlerini paylaştılar. Program "İyi bir eğitim –öğretim yılı geçirilmesi dileğiyle”  ilk ders zilinin çalınmasıyla son buldu. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz  bu ilk zille ders başı yaptılar. Tarkmanças ailesi olarak öğrencilerimize ve öğretmenlerimize  başarı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.